Keeperen og havet

Keeperen og havet - Maria Parr | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Parr
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Keeperen og havet.pdf
ISBN
2894726982623

BESKRIVELSE

Vinnar av Brageprisen 2017, nominert til ARKs barnebokpris og Bokhandlerprisen 2017! Ein ny fotballtrenar legg mørke skyer over keeperlivet til tolvåringen Lena Lid. I nabohuset spekulerer Trille på korleis han skal gjere inntrykk på den nye jenta i klassen. Og på havet jaktar farfar på storfisken, utan a. bry seg om at han begynner å bli gammal. Dei må kjempe hardt både med seg sjølve og med naturkreftene dette året, Lena, Trille og farfar. For kva skal ein gjere når alt er motvind og ingen bryr seg om det ein verkeleg kan? Ein kan i alle fall ikkje gi seg på det. Som Lena Lid seier i pressa situasjonar: No må de søren kverke meg vakne der framme!

Selv om de er blitt litt eldre, er «Keeperen og havet» av samme tapning som den første boka. Keeperen og havet. Maria Parr.

Og på havet jaktar farfar på storfisken, slik han alltid har gjort, utan å bry seg om at han byrjar å bli gammal. Det er duka for mykje ... Keeperen og havet er eit frittståande framhald av Vaffelhjarte.

RELATERTE BØKER