#Kampklar

#Kampklar - Nina Rossing | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Rossing
DIMENSJON
11,21 MB
FILNAVN
#Kampklar.pdf
ISBN
9384842954106

BESKRIVELSE

Skremmende aktuelt om sterke jenter og netthets Etter en fotballkamp der Anja må dele ut rødt kort til vinnerlagets store stjerne, våkner hun til trusler og netthets. Brått overskygges skole, fotball og forelskelser av kampen for å stå imot hetsen. Anja nekter å la seg knekke, og sammen med venninnene legger hun en plan for å få kontrollen tilbake. Men alt endrer seg da truslene tar en enda mer brutal vending. #Kampklar er en skremmende aktuell roman som viser deg sosiale mediers mørke sider. Det er også en historie om vennskapets makt, mot og viljen til ikke å forbli et offer.

Audhild Solberg Vi var en gang av Monika Steinholm I morgen av Caterina Cattaneo Draumar betyr ingenting av Ane Barmen Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud og virksomheen vår.

Hun er med i et prosjekt for å utdanne flere kvinnelige fotballdommere, etter at kneet ble skadet i fotball og drømmen om fotballkarriere bokstavelig talt falt i grus. Foredrag og/eller opplegg rundt romanen "#Kampklar". Ungdomstid, sosiale medier i ungdomstida, #metoo blant ungdom, vennskap, utenforskap o.l.

RELATERTE BØKER