Hollendergraven

Hollendergraven - Monica Kristensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Kristensen
DIMENSJON
7,79 MB
FILNAVN
Hollendergraven.pdf
ISBN
7709248080382

BESKRIVELSE

Med polarforskerens førstehåndskjennskap til arktiske forhold, kommer Monica Kristensen med en kriminalroman fra Svalbard. Miljøet rundt sysselmannskontoret i Longyearbyen er sentralt i denne klassisk komponerte kriminalromanen. Et avkuttet hode blir funnet blant benrestene i en gammel hollendergrav på Svalbard. Ingen er savnet ingen - og derfor blir alle satt under mistanke når Kripos kommer for å gjennomsøke det lille samfunnets hemmeligheter. Hvem er gjerningsmannen? Og hvorfor har det ukjente offeret møtt døden her ute i ødemarka?

Solås er utdannet cand.mag. med matematikk og fysikk som fag ved Universitetet i Oslo og deretter cand.real i teoretisk plasmafysikk ved Universitetet i Tromsø. Polarforskeren Monica Kristensen kjenner Svalbard ut og inn.

Ingen er savnet; ingen - og derfor alle - blir satt under mistanke når Kripos kommer for å gjennomsøke det lille samfunnets hemmeligheter. Kjøp Hollendergraven fra Bokklubber Polarforskeren Monica Kristensen kjenner Svalbard ut og inn. Kunnskapene utnytter hun til fulle i en krimdebut til å få frysninger av! Et avkuttet hode blir funnet blant benrestene i en gammel hollendergrav på Svalbard. Hollendergraven (Knut Fjeld #1) ebok.

RELATERTE BØKER