Forbrukerkjøpsloven

Forbrukerkjøpsloven - Anne Bang Lyngdal, Svein Børre Lyngdal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Bang Lyngdal, Svein Børre Lyngdal
DIMENSJON
10,26 MB
FILNAVN
Forbrukerkjøpsloven.pdf
ISBN
7437749747306

BESKRIVELSE

Denne pakken inneholder Forbrukerkjøpsloven og Forbrukerkjøpsloven - oppgavesamling. Hovedboken omhandler forbrukerkjøpsloven. Den er skrevet for jurister og rettsforskere som arbeider med forbrukerrettslige spørsmål. For å gi innsikt i de sentrale prinsippene som forbrukerkjøpsloven bygger på, belyses bestemmelsene ut fra aktuelle forarbeider, dommer fra Høyesterett og rikholdig praksis fra Forbrukertvistutvalget. Boken har språklig enkle tekster, mange eksempler, henvisninger til forarbeider, aktuelle høyesterettsdommer og rikholdig med praksis fra Forbrukertvistutvalget. Oppgavesamlingen inneholder oppgaver med svar relatert til ulike problemstillinger i forbrukerkjøpsloven og er velegnet til undervisningsformål på høgskole- og universitetsnivå. Den inneholder øvingsoppgaver med fasit, en kort innføring i juridisk metode og større arbeidsoppgaver med løsningsveiledninger. Oppgavesamlingen er knyttet til boken Forbrukerkjøpsloven av Lyngdal og Lyngdal, men kan også brukes separat. Anne Bang Lyngdal er ansatt som instituttleder ved Høgskolen i Sørøst-Norge. Svein Børre Lyngdal er ansatt i undervisnings- og forskerstilling i jus ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Vi har også en kjøpslov, men denne gjelder for kjøp mellom privatpersoner, og mellom næringsdrivende. For forbrukerkjøp gjelder forbrukerkjøpsloven. Nåværende annet punktum blir tredje punktum.

Profesjonell mellommann. Når en privatperson som skal selge noe til en annen privatperson, bruker en profesjonell mellommann, kommer også forbrukerkjøpsloven inn i bildet. Opplysningsplikt .

RELATERTE BØKER