Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland - Lewis Carroll | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lewis Carroll
DIMENSJON
6,79 MB
FILNAVN
Alice i Eventyrland.pdf
ISBN
3119066786715

BESKRIVELSE

Eventyrland befolkes med fantastiske skikkelser: påskeharen og hattemakeren som er i evig teselskap, den gale hjerte-dronningen som vil halshugge alle, kålmarken som røyker pipe og filosoferer, og den triste, forlorne skilpadden. Og midt oppi det hele, Alice, stadig liten, stadig stor og full av undring over alt som skjer, bare fordi hun fulgte etter en hvit kanin ned i et kaninhull.

Vi har de nyeste filmene og mer enn tusenvis av titler. Lewis Carroll var en britisk matematiker og barnebokforfatter. Han var dosent i matematikk i Oxford og skrev matematiske avhandlinger under sitt egentlige navn, men er best kjent som forfatter av barnebøkene Alice i Eventyrland (Alice's Adventures in Wonderland, 1865) og oppfølgeren Gjennom speilet (Through the Looking-Glass, 1872, norske oversettelser 1951 og 2006). Jubileumsutgave av Disney-klassikeren Alice I Eventyrland, her med bonusmateriale som aldri før har vært vist.Da Walt Disneys historie om Alice og hennes fantastiske eventyr hadde kinopremiere i 1951, ble den ingen umiddelbar suksess. Det skulle faktisk ta nesten to tiår før Alice I Eventyrland fikk anerkjennelsen den fortjente - men siden den gang har filmen ... 3022021 Alice i eventyrland Alice i eventyrland - kjent og elsket av mange generasjoner barn.

RELATERTE BØKER