Verdt å vite fra grunnskolens pensum

Verdt å vite fra grunnskolens pensum - Håvard Tjora | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håvard Tjora
DIMENSJON
10,65 MB
FILNAVN
Verdt å vite fra grunnskolens pensum.pdf
ISBN
6230253467024

BESKRIVELSE

Håvard Tjora gir oss grunnskolens pensum på 176 sider.Håvard Tjora er kjent som læreren som hjelper skoletrøtt ungdom på TV. Han er opptatt av å ikke alltid følge de «regler» som er satt når det gjelder læring og hvordan man kan lære bort. I denne boka koker han ned grunnskolens pensum til 176 sider. Og kan du det som står her, da kommer du deg gjennom skoletiden. Boka fungerer som en rettesnor og veiviser i mylderet av alt man må lære og kunne, og viser med enkelhet hva som er essensen og det viktige å tenke på når det «koker som verst» med leksene og puggingen. Det er også en fin leksehjelp for foreldre og foresatte, som får en kort innføring i hva man ofte har glemt eller ikke helt husker alt av. Boka fungerer også som en familiebok og oppslagsbok når man spiller kunnskapsspill!Bla i boka

Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: E-bok ... Verdt å vite fra grunnskolens pensum Håvard Tjora (Pocket) Tips en venn 172 kr Antall .

Han er opptatt av å ikke alltid følge de «regler» som er satt når det gjelder læring og hvordan man kan lære bort. I denne boka koker han ned grunnskolens pensum til 176 sider. Håvard Tjora er kjent som læreren som hjelper skoletrøtt ungdom på TV.

RELATERTE BØKER