Ta vare på mamma

Ta vare på mamma - Kyung-sook Shin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kyung-sook Shin
DIMENSJON
3,55 MB
FILNAVN
Ta vare på mamma.pdf
ISBN
1244383504656

BESKRIVELSE

Med over en million solgte eksemplarer på et drøyt år siden utgivelsen er Ta vare på mamma den mestselgende romanen i Korea noensinne. Nå er den også i ferd med å bli en internasjonal bestselger. Shin Kyung-Sook har skrevet en neddempet men dypt rørende historie om en families jakt på sin mor - og om lengslene, hemmelighetene og smertene som de oppdager at hun har gått og båret på. Det er under et familiebesøk i storbyen Seoul at mamma blir borte. Hun var rett bak ektemannen når han gikk på toget, og så var hun plutselig ikke der lenger. Mens barna krangler om hvordan de skal lete etter henne, og faren vender hjem til landsbyen for å vente, forteller hver av familiemedlemmene sin egen historie om livet med moren. Har de levd opp til forventningene hennes? Var hun egentlig lykkelig? Underveis får vi ikke bare vite hva som vite hva som skjedde den skjebnesvangre dagen, men vi blir får også ta del i et større mysterium: Spørsmålet om hva det vil si å være mor. Som roman er Ta vare på mamma dypt forankret i den koreanske kulturen og familietradisjonene, og tar leserne med inn i en fremmed og fascinerende virkelighet. Men boken er også en varsom utforsking av helt allmenne temaer, om båndene som binder oss sammen i familier, og om hvordan vi blir usynlige for dem som står oss nær.

Jeg forstår at denne har blitt en bestselger internasjonalt. Over alt i verden tror jeg vi tar mødrene våre som en selvfølge.

Likevel vet vi at … Måten vi jobber på, er at vi tar kontakt med grunneierne og spør om de er interesserte i å bidra til å ta vare på naturtypen. Tilskuddene fra Miljødirektoratet medfører at det ikke innebærer større økonomiske konsekvenser for bøndene, men det krever at de gjennomfører de tiltakene vi sammen blir enige om, sier hun. Noe større ting henges opp.

RELATERTE BØKER