Rosenborg

Rosenborg - Thomas Myren | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Myren
DIMENSJON
8,77 MB
FILNAVN
Rosenborg.pdf
ISBN
3570436997520

BESKRIVELSE

«Ingenting blir så fort historie som en fotballkamp», har Nils Arne Eggen slått fast.Trenerlegenden har aldri likt å skue tilbake på sine egne og klubbens store triumfer og djupe daler. De fleste kampene har heller ikke vært verdt å analysere eller trekke store konklusjoner ut i fra.Men noen enkeltresultater har markert viktige vendepunkter i historien til den største og mest meritterte klubben i Norge, Rosenborg Ballklub. Det har vært både store positive overraskelser og enorme nedturer. Hvorfor endte kampene som de gjorde? Hva var konsekvensene av seier, uavgjort og tap? Noen av oppgjørene blir i ettertid sett på som historiske. Andre er nesten glemt, kanskje med vilje. Like fullt har alle disse kampene formet Rosenborg.Thomas Myren (f. 1984) har medfødt RBK-interesse og debuterte i Klokkesvingen på Lerkendal som treåring. I denne boka tar han for seg kampene som har skapt det Rosenborg vi kjenner i dag. Han har drevet det uavhengige nettstedet RBKweb.no siden 1999. Myren er redaktør for medlemsbladet til supporterklubben Kjernen. Han har tidligere vært styremedlem i Kjernen og komitémedlem i Rosenborg Ballklub. I 2008 var han medforfatter av spørrebok om Rosenborg.

Dette er giganten i norsk fotball når det kommer til seriemesterskap, cuptriumfer, deltagelser i Champions League og publikumstekke. Rosenborg Ballklub, Trondheim, Norway. 227 881 liker dette · 3 279 snakker om dette.

Rosenborg Ballklubs offisielle facebookside Vi i Rosenborg Malerteam tilbyr gratis befaring i ditt hjem og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov, samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha. VG tror Rosenborg vinner igjen.

RELATERTE BØKER