Når livet gjør vondt

Når livet gjør vondt - Gunnar Elstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Elstad
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Når livet gjør vondt.pdf
ISBN
7068170680743

BESKRIVELSE

Ut fra et sjelesørgerisk perspektiv skriver forfatteren konkret om de problemene mange har og om hvordan vi kan takle dem. Han gir hjelp til dem som møter medmennesker i sorg og vanskeligheter. Følsomme temaer, som selvmord og seksuelle overgrep, behandles også i boken.

Ryggsmerte er vanlig og over 80% av befolkningen kommer noen gang under livet til å oppleve det, og det koster samfunnet rundt 27 milliarder kroner per år i sykemeldinger og førtidspensjonering (1). Individet som får vondt i ryggen kan oppleve at det påvirker livskvaliteten, humøret og arbeidskapasiteten. Vondt i kroppen kan forekomme både på venstre og høyre side - som kan gi indikasjoner på hvor smertene kommer fra.

September 2, 2019. Utviklingshemming og sorg - Når livet gjør vondt. Henriksen, Linn-Hilde.

RELATERTE BØKER