Musikkpraktisk klokskap

Musikkpraktisk klokskap Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,21 MB
FILNAVN
Musikkpraktisk klokskap.pdf
ISBN
5553142915188

BESKRIVELSE

Leken og modig må den være som skal legge til rette for musikkaktiviteter i barnehagen. Tryggheten må være der. Stemmen må virke, gitargrep sitte, små mennesker må sees og høres, anledninger må gripes. Hva er det vi gjør når det flyter bra, og vi kjenner på den gode musikalske dialogen med barna? De greske filosofene kalte det praktisk klokskap, den kunnskapen som utøves av gode ledere i menneskelig samspill. Det handler om å forstå sin rolle, skape muligheter, og gjøre andre sterke. Øving, erfaring og refleksjon er nødvendig. I denne forskningsantologien løfter vi frem musikkpraktisk klokskap som en fellesnevner for skapende musikkpraksis i barnehagen. Høyoppløst bildeBla i bokenTiri Bergesen Schei er professor i musikkpedagogikk ved Høgskulen på Vestlandet.

Stemmen må virke, gitargrep sitte, små mennesker må sees og høres, anledninger må gripes. Hva er det vi gjør når det ... Musikkpraktisk klokskap De greske filosofene kalte det praktisk klokskap, den kunnskapen som utøves av gode ledere i menneskelig samspill.

3 581 liker dette · 1 snakker om dette. Musikkpraksis kommer ut seks ganger i året, og har siden starten i 1984 vært Norges ledende fagblad for musikere, teknikere og... Musikkpraktisk klokskap.

RELATERTE BØKER