Kunnskapsformidling; virksomhetsteoretiske perspektiver

Kunnskapsformidling; virksomhetsteoretiske perspektiver - Stieg Mellin-Olsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stieg Mellin-Olsen
DIMENSJON
11,48 MB
FILNAVN
Kunnskapsformidling; virksomhetsteoretiske perspektiver.pdf
ISBN
7674748955767

BESKRIVELSE

lærerutdanning.

Verden i samspill : samspillsatser fra sangboka "Verden i sang" + noen ekstra- ISBN 9788270934546, 2001 ... Tre perspektiver på ledelse i klasserommet. I norsk forskningslitteratur og i styringsdokumenter om klasseledelse ( Jf.

Når staten subsidierer og støtter bokbransjen med et par milliarder i året, baserer dette seg på at bransjen leverer det politikerne, og forhåpentligvis velgerne, vi ha: stor bredde i boktilbudet. Fokus må være på ledelse av og tilretteleggelse for kunnskapsdelingsprosesser og ikke minst hvilken type kunnskap ønsker vi skal deles. Fokuset må derfor først dreie seg om hvilke læringsprosesser som trigger gode prosesser for kunnskapsdeling og hva organisasjonen ønsker skal være resultatet i form av økt kompetanse. Kunnskapsløftet ble innført august 2006.

RELATERTE BØKER