Gresk blod

Gresk blod - Alexander Zlatanos Ibsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alexander Zlatanos Ibsen
DIMENSJON
11,85 MB
FILNAVN
Gresk blod.pdf
ISBN
2153737379035

BESKRIVELSE

Hva er det med Hellas? Sivilisasjonens vugge, et ferieparadis for solhungrige turister, men også et land i økonomisk, politisk og sosial krise. Europas problemer har rammet Hellas kraftigere enn andre land, enten det gjelder arbeidsløshet, høyreekstremisme, korrupsjon, generasjonskonflikt, barnløshet, masseinnvandring eller utflytting. Midt i dette står likevel den nasjonale identitet sterkt blant grekere. Hvordan skal man forstå Hellas og den greske mentaliteten? Alexander Zlatanos Ibsen er en halvt gresk nordmann. I denne boken utforsker han sider ved dagens greske samfunn som verken er lett synlige for turister eller tilstrekkelig belyst i norske medier. Gjennom intervjuer, forklarende analyser og historiske tilbakeblikk tegner han et nærbilde av et land med en dramatisk fortid og en vanskelig nåtid - et land som er mer aktuelt enn noengang.

FlyerGreskblodLansering. Kategorier Nyheter Stikkord gresk blod, Hellas, zlatanos.

Hva er det med Hellas? Sivilisasjonens vugge, et ferieparadis for solhungrige turister, men også et land i økonomisk, politisk og sosial krise. Europas ... 100% MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Lurer du på hva du skal servere til middag den kommende uken? Vær så god, her får du sju middagsforslag, pluss eltefritt brytebrød og en smakfull rabarbradessert med smak av sommer. Gresk blod - et nærbilde av Hellas (BOK) Alexander Zlatanos Ibsen.

RELATERTE BØKER