Driftige damer

Driftige damer - Elisabeth Aasen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Aasen
DIMENSJON
12,26 MB
FILNAVN
Driftige damer.pdf
ISBN
8287465602486

BESKRIVELSE

Denne boka setter den ledende kvinnen i et kulturhistorisk perspektiv, som strekker seg fra middelalderen og frem til begynnelsen av vårt eget århundre. Vi møter blant andre Jeanne d'Arc, Leonora Christina, Madame Tussaud, Florence Nightingale, George Eliot og George Sand. Alle inspirerte og provoserte de sin samtid, og fortsatte å anspore døtre og døtres døtre. Har noter, register, litteraturliste og bildekilder.

En ny hverdag gryr i Radarveien. Rolig rockemusikk strømmer ut av høyttalerne.

De inspirerte og provoserte sin samtid og fortsatte å anspore døtre og døtres døtre. Vi møter dyktige damer i den vest-europeiske kulturkrets fra vikingtid og fram til norske kvinner med ... Da Pernille Siem Sandahl og Katja Marty Bye bare fant ullklær som ikke var myke nok, ufunksjonelle og som klødde eller manglet designet de ønsket, tok de like godt den litt «ullne» sausesaken i egne hender og etablerte nettbutikken Lillelam.no.

RELATERTE BØKER