Barn igjen

Barn igjen - Lisbeth Bjørndal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Bjørndal
DIMENSJON
7,31 MB
FILNAVN
Barn igjen.pdf
ISBN
4160944713193

BESKRIVELSE

Inspirasjonskilden er hentet fra 60- og 70- tallets enkle og fargeglade barneklær. Bruk gjerne avlagte duker, klær og sengetøy. Alle modellene er romslige med god bevegelsesfrihet slik at barna kan leke og utfolde seg fritt. Du vil også finne enkel strikk til barn og noen modeller til mor. Fargeglade tepper i lappeteknikk, hekling og strikking finner du også. Denne boken passer for alle om du er nybegynner eller har litt mer erfaring med søm og strikk.

I innlegget skriver hun nemlig at hun tisset på flere graviditetstester for å være helt sikker. «Jeg kunne faktisk ikke tro det, men alle var jaggu positive», skriver hun.

«Jeg kunne faktisk ikke tro det, men alle var jaggu positive», skriver hun. Ønsket seg flere barn. Barn igjen søm og strikk, mest til barn og litt til mor.

RELATERTE BØKER