Utvalgte emner i katastrofefysikk

Utvalgte emner i katastrofefysikk - Marisha Pessl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marisha Pessl
DIMENSJON
11,79 MB
FILNAVN
Utvalgte emner i katastrofefysikk.pdf
ISBN
3983082644833

BESKRIVELSE

Utvalgte emner i katastrofefysikk er en eksepsjonell debutroman ? en kjærlighetshistorie, et klassisk «who-dunnit»-mysterium og en hyllest til filmen og verdenslitteraturen.Etter at moren dør i en bilulykke, reiser Blue Van Meer rundt i USA med sin arrogante, men hengivne far, som er professor og gjesteforeleser ved ulike universiteter. På tross av dette, eller kanskje derfor, er Blue toppstudent, og hun vet mer om litteratur, filosofi og fysikk enn hun vet om hvordan det er å være tenåring. Hun kunne trenge noen venner.Da det blir besluttet at Blue skal tilbringe sine siste skoleår på den ærverdige privatskolen St. Gallen, tar livet hennes en uventet vending. Her kommer hun raskt inn i kretsen rundt den karismatiske læreren Hannah Schneider. Men ingenting er slik det ser ut. Snart blir Hannah funnet hengt i skogen, og Blue lærer at de du stoler mest på, er de som svikter deg i neste øyeblikk. Hennes fortelling avslører hvordan fantasien finner mening i de mest forvirrende tider, hvordan mennesker søker sammenheng, og hvordan de mørkeste hemmelighetene kan frigjøre oss.

Boken har fått strålende mottakelse og er solgt verden over.SKREVET OM BOKEN«Det er bare å ta frem hurraropene, jubelbruset og de aller sterkeste adjektivene for Marisha Pessls debutroman.» Ingrid Brekke, ... Hun har oversatt en rekke bøker, blant annet Utvalgte emner i katastrofefysikk (2008) skrevet av den amerikanske forfatteren Marisha Pessl. Andre oversettelser er Shopoholiker-bøkene av Sophie Kinsella.

Hun har hatt som tradisjon å holde en konsert hvert år rett før jul, en såkalt julekonsert på "John Dee Utvalgte emner i katastrofefysikk av Pessl, Marisha: En eksepsjonell debutroman .; en kjærlighetshistorie, et klassisk «who-dunnit»-mysterium og en hyllest til filmen og verdenslitteraturen. Blue Van Meer er en oppvakt tenåring som siden morens død har reist USA rundt med sin arrogante, men hengivne far.

RELATERTE BØKER