Stjernetegn ved livets slutt

Stjernetegn ved livets slutt - Ragnar Hatlem | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ragnar Hatlem
DIMENSJON
12,73 MB
FILNAVN
Stjernetegn ved livets slutt.pdf
ISBN
9873376459198

BESKRIVELSE

I motsetning til andre bøker innen astrologi inneholder denne boken ingen spådommer eller forutsigelser. Og mens andre astrologibøker lister opp mennesker etter hvilket stjernetegn de er født i, blir det her gitt opplysninger om hvilke tegn kjente mennesker har dødd i. Tanken er ikke ny. I den katolske kirke feires helgenenes dødsdag, dagen de forlot denne verden for å ta bolig i Guds himmel. I alle religioner er det tro på et liv etter døden. Hvis det er slik at våre liv påvirkes av sol og stjerner ved fødsel, er det ikke da naturlig at neste liv preges av stjernetegnet vi dør i? Selv om spørsmålet avfeies som tøv, er det likevel interessant å se hva kjente mennesker har dødd av, og hvor gamle de har blitt. Verdens største katastrofer er også tatt med, og plassert på dato og stjernetegn.

Et strevsomt liv har ebbet ut, en flittig hånd har dovnet. Din arbeidsdag har nå tatt slutt, ditt gode hjerte sovnet.

Væren er programmert til å stå først… Det kan være til hjelp og støtte for pårørende, for ansatte, - ja, for oss alle i møte med livets siste fase. Se også veilederen Omsorg ved livets slutt.

RELATERTE BØKER