Sogndal

Sogndal - Henning Rivedal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henning Rivedal
DIMENSJON
10,7 MB
FILNAVN
Sogndal.pdf
ISBN
8512115287931

BESKRIVELSE

Dette er boka om Leiv Bergum og fotodokumentasjonen hans av Sogndal gjennom 57 år som fotograf. Han har festa små og store hendingar til filmen, mellom anna kvardagsliv, idrettsliv, bryllaup og konfirmasjonar. Har litteraturliste.

Den tidligere kommunen Sogndal lå omkring Sogndalsfjorden, som er en nordgående arm fra Sognefjorden. Kommunen omfattet det aller meste av Kaupangerhalvøya mellom Sogndalsfjorden og Sognefjorden samt Sogndalselvas dalføre nordvestover til ... Tettstedet Sogndal er bare 500 meter unna, og du finner mange turstier i nærområdet.

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern ... Sogndal er en kommune i Vestland fylke. Den ble til ved sammenslåing med Leikanger og Balestrand i 2020 som del av en landsomfattende kommunereform.

RELATERTE BØKER