Oppløsning

Oppløsning - C.J. Sansom | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.J. Sansom
DIMENSJON
5,88 MB
FILNAVN
Oppløsning.pdf
ISBN
1788890243899

BESKRIVELSE

C.J. Sansom har høstet stor anerkjennelse for sine historiske kriminalromaner. Han stod bak suksessen Vinter i Madrid som hentet sin handling fra den spanske borgerkrigen. I oppløsning møter vi den pukkelryggede advokaten Matthew Shardlake, som løser mordgåter i Henrik 8.s England. Reformasjonen pågår, og Shardlake sendes til et kloster på sørkysten av England på oppdrag fra Thomas Cromwell, kongens viseregent og en av reformasjonens frontfigurer. Cromwell leder oppløsningen av det engelske klostervesenet, og Shardlake får i oppgave å etterforske mordet på kongens utsending til munkeklosteret i Scarnsea. Det viser seg imidlertid snart at kongens utsending ikke er den eneste som har blitt drept. Munkene skjuler sine ulike hemmeligheter, og Shardlake gjør oppdagelser som både rokker ved hans egne holdninger og setter livet hans i fare.

LCD-skjermer, inkludert skjermer på bærbare datamaskiner, kjører vanligvis best med opprinnelig oppløsning. Du trenger ikke å bruke denne oppløsningen på skjermen, men det anbefales vanligvis for å sikre at du får klarest mulig tekst og bilder. Finn synonymer til oppløsning og andre relaterte ord.

Oppløsningen av unionen ble vedtatt av Stortinget 7. juni 1905.

RELATERTE BØKER