Monogram-mordene

Monogram-mordene - Sophie Hannah | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sophie Hannah
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
Monogram-mordene.pdf
ISBN
6106205450567

BESKRIVELSE

«Ingen kan hjelpe meg.» Jennie tørket øynene. «Jeg skulle så gjerne bli hjulpet - det er ingenting jeg ønsker mer! Men det er for sent. Jeg er allerede død, eller jeg er det veldig snart. Jeg kan ikke skjule meg til evig tid.» Allerede død ... Ordene hennes brakte en ny kulde inn i rommet. Det er februar 1929. Hercule Poirot nyter en stille og fredelig middag på sin stamkafé i London, da en ung kvinne styrter inn i lokalet. Hun betror ham at hun frykter for sitt liv, men insisterer på at han verken kan eller må hindre at det skjer. For når hun er død, vil rettferdigheten seire.

«Jeg skulle så gjerne bli hjulpet - det er ingenting jeg ønsker mer! Men det er for sent. Jeg er allerede død ... Kjøp 'Monogram-mordene' av Sophie Hannah fra Norges raskeste nettbokhandel.

Lagerstatus Sendes i løpet av 2-3 arbeidsdager Utgivelsesår 2014 Sider 319 Oversetter Winger, Cecilie Forlag Cappelen Damm AS Språk ... Monogram-mordene Hannah, Sophie. Pocket.

RELATERTE BØKER