Livet i et riskorn

Livet i et riskorn - Francisco Azevedo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francisco Azevedo
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Livet i et riskorn.pdf
ISBN
8362271498985

BESKRIVELSE

Antonio vet at familie er en vanskelig rett å tilberede, men det som skiller hans familie fra andre er at de har en hemmelig ingrediens for lykke: sekken med magisk ris som hans foreldre fikk til sin bryllupsdag. Med hjelp av risen og dens magi har Antonios familie blitt veiledet gjennom de største av livets prøvelser.Livet i et riskorn er en familiesaga som hovedsakelig foregår på en kaffeplantasje i delstaten Rio de Janeiro i Brasil. Historien strekker seg over et tidsrom på hundre år, fra 1908 til 2008.En vakker og velskrevet fortelling som inspirerer leserne til å leve, elske, spise godt og ta vare på hverandre.

i Kushinagar) var en filosof, kendt for stiftelsen af buddhismen.. Viden om den historiske Buddha bygger på legender, hvoraf Buddhalegenden er den mest kendte.

Antonio är en brasiliansk kock och restaurangägare som fyller 88 år. Han står i sitt kök och förbereder en stor lunch för familjen och ser samtidigt tillbaka på sitt liv.

RELATERTE BØKER