Løgnens filosofi

Løgnens filosofi - Lars Fr.H. Svendsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Fr.H. Svendsen
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Løgnens filosofi.pdf
ISBN
2730678503684

BESKRIVELSE

Hva er løgn? Og hvorfor er det så galt å lyve? Lars Fr.H. Svendsen har hatt stor suksess, både her hjemme og internasjonalt, med sine bøker om filosofi. I denne boka tar han for seg løgnens filosofi og skriver om hvordan vi lyver både for oss selv og for andre, om løgnens rolle i politikken, om løgn og vennskap og hva det i bunn og grunn vil si å lyve. Ved hjelp av filosofer som Platon, Niccolò Machiavelli, Jean-Jacques Rousseau, Immanuel Kant og Hannah Arendt, hjelper han oss med å forstå både løgnens natur og hva den gjør med oss som individer og som samfunn.

4.Mos.23:19. Han som er Israels ære, lyver ikke og angrer ikke.

... Vel, egentlig så sier jo bibelen at gud er løgnens far. Historie og filosofi 1 Oldtid og myter Mål for opplæringen er at eleven skal kunne .

RELATERTE BØKER