Julequiz

Julequiz - Marit O. Bromark | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit O. Bromark
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Julequiz.pdf
ISBN
2740695295927

BESKRIVELSE

Juleferien er reddet! Boken inneholder 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn.Her finnes det spørsmål innen mange ulike kategorier, og det er noe for enhver smak.Boken har også en egen del om julen med spørsmål om juletradisjoner, julemat, julefilmer, julesanger og jul generelt. Her kan du teste kunnskapene dine. Mye moro for hele familien gjennom hele julen!

Hvorfor kommer de hjem med bare tre fisker tilsammen? Hvor mange riktige klarer du på denne morsomme quizen? Julequiz for barn. Quiz er en perfekt innendørsaktivitet.

Her på jul i Dannevang har vi lavet et eksempel på en julequiz til din familie. Du kan enten lave din egen julequiz eller … 13 deler.

RELATERTE BØKER