Egerhøi

Egerhøi - Merete Lien | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
12,93 MB
FILNAVN
Egerhøi.pdf
ISBN
7451642594496

BESKRIVELSE

Emily leter etter dagboksidene som farmoren gjemte på loftet, spent på om innholdet vil få Ivan Wilse til å gi opp Egerhøi. Pauline skal være elev hos kunstmaleren Sivert Berge, men først drar hun til Jomfruland, i håp om å møte fader Liam.Rebekka oppsøker Emily. Hun påstår at hun vet mer om smykkene som forsvant, og om mannen som Wilse i sin tid sendte for å ødelegge foreldrenes ekteskap - Steffen Hofgaard.

Hans Olesen arbeider tålmodig og målrettet for å få kontroll over Egerhøi. Han forlanger at Stina skal hjelpe ham med å få i stand ekteskap mellom Aron og Caroline. Kjøp Drømmen om Egerhøi fra Norske serier Konstanse venter i spenning på å få vite hva Philip sier til politiet - og på hvordan herr Berner reagerer på de to unges flukt.

e-bok, 2019. Leveres direkte via nedlastning.

RELATERTE BØKER