Det er Ales

Det er Ales - Jon Fosse | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Fosse
DIMENSJON
3,47 MB
FILNAVN
Det er Ales.pdf
ISBN
9326835752004

BESKRIVELSE

Signe ser tilbake på seg sjølv som ung kvinne. Ho elska Asle, han som drog ut på sjøen og aldri vende tilbake. Sidan er ingenting endra, men likevel blei alt forandra. Det er Ales er ein liten, men likevel stor roman, om den store kjærleiken, og om korleis brå død og dragninga mot havet pregar ei slekt gjennom fleire generasjonar.

Alle våre serviceteknikere har fått opplæring i vedlikehold og feilsøking på våre produkter. - Det er klart det er litt sorg over det, at vi en gang hadde en nydelig liten jente, og at vi nå ikke har en jente i familien lenger. Men det viktigste nå er tross alt at Alex har det best mulig. Alex er vår mestselgende sovesofa.

Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen. Når fastlegen ikke er tilgjengelig og hjelpen ikke kan vente - ring legevaktnummer 116 117.

RELATERTE BØKER