Trekkfuglene

Trekkfuglene - Erling Greftegreff | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Greftegreff
DIMENSJON
8,43 MB
FILNAVN
Trekkfuglene.pdf
ISBN
2909688075200

BESKRIVELSE

Når to eldre menn blir funnet brutalt drept i Hønefoss, blir politiførstebetjent Wilhelm Gran satt på saken. Gran, som ikke har opplevd den store motivasjonen i jobben etter at han ble sparket som hundefører, får hjelp fra uventet hold, og etter kort tid ledes sporene over enorme avstander, både i tid og geografi. Gamle hendelser dukker opp fra fortiden, men det mest skremmende av alt, er at det meste peker mot en brutal og hensynsløs drapsmann med unike egenskaper, helt ulikt alt annet de tidligere har stått overfor. At han er villig til å gå svært langt for ikke å bli tatt, gjør ikke presset mindre. Wilhelm Gran kjenner omsider jaktinstinktet bruse igjen, og henter fram sin gamle, avskiltede tjenestehund, den enorme schæferen Satan. Jakten er i gang.

Fakta om kortnebbgås. Foto: Per Ivar Nicolaisen.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet, E-bok | 9788283302332 Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater av Henrik Ibsen og mer enn 3150 andre forfattere. Trekkfuglene som flyr nordover i vårmånedene, for eksempel svalene, har overvintret i varmere land i Europa eller Afrika og trekker for å utnytte sommerhalvårets rike tilgang på mat slik at de kan hekke. Om sommeren er det for lite mat i de varme landene til å oppfostre ungekull på grunn av det tørre klimaet. Kjøp 'Trekkfuglene, kriminalroman' av Erling Greftegreff fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER