Med et skjerpet blikk på elevers læring

Med et skjerpet blikk på elevers læring - Lisbeth Elvebakk, Nanna Paaske | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Elvebakk, Nanna Paaske
DIMENSJON
11,82 MB
FILNAVN
Med et skjerpet blikk på elevers læring.pdf
ISBN
5317630490533

BESKRIVELSE

Tiden er knapp, og muligheten for refleksjon over egen praksis i den hektiske lærerhverdagen er liten.Samtidig vet vi at det er gjennom refleksjon over elevers læring at lærere utvikler seg. Og når muligheten er til stede for at lærere tillitsfullt får drøfte felles erfaringer og utfordringer med å legge til rette for gode læringsprosesser, blir det engasjement.Denne boken bygger på forskningslitteratur om Lesson Study og profesjonsutvikling, og på erfaringer som forfatterne har gjort seg gjennom bruk av Lesson Study som modell for etterutdanningskurs ved flere skoler. Lærerne på flere av disse skolene har velvillig delt tanker om og erfaringer fra arbeidet med utvikling av egen praksis gjennom bruk av Lesson Study.Boken er skrevet for lærere i grunnskolen og videregående skole, og den kan med fordel også leses av grunnskolelærerstudenter og studenter som tar praktisk-pedagogisk utdanning.Høyoppløst bildeBla i bokenLisbeth Elvebakk er universitetslektor og Nanna Paaske er studieleder ved Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier ved OsloMet Storbyuniversitetet. Begge forfatterne har erfaring med bruk av Lesson Study fra arbeid som lærere på ungdomstrinnet og i videregående skole.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245026672 Title: Med et skjerpet blikk på elevers læring, Author: Fagbokforlaget, Name: Med et skjerpet blikk på elevers læring, Length: 10 pages, Page: 10, Published: 2019-01-22 Issuu company logo Issuu Sammen har de skrevet boka Med et skjerpet blikk på elevers læring - en håndbok i Lesson Study. Metoden Lesson Study kommer opprinnelig fra Japan, men er videreutviklet i USA.

Samtidig vet vi at det er gjennom refleksjon over.. Med et skjerpet blikk på elevers læring : ... Samtidig vet vi at det er gjennom refleksjon over elevers læring at lærere utvikler seg.

RELATERTE BØKER