Logistikkorganisasjoner

Logistikkorganisasjoner - Stig O. Johannessen, Olav Solem | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig O. Johannessen, Olav Solem
DIMENSJON
8,93 MB
FILNAVN
Logistikkorganisasjoner.pdf
ISBN
1901585452129

BESKRIVELSE

Den første norskspråklige boka som fokuserer spesielt på de strategiske og organisasjonsmessige sidene ved logistikk. Boka behandler ulike former for logistikkorienterte organisasjoner og hvilke prinsipper og praksiser som kjennetegner disse. Videre gis en inngående behandling av fagfeltet strategisk logistikk, de ulike teoretiske perspektiver som underbygger feltet, og de praktiske konsekvensene for bedrifter som vil utvikle konkurransekraft gjennom fokusering på strategiske samarbeidsrelasjoner. Nyere teori om endringsprosesser og organisasjonsutvikling behandles også i denne sammenheng.

Legg i ønskeliste. Myter og erfaringer om ledelse.

Trettheten går ned. Velkommen til skanningens fremtid. Er du engasjert, faglig dyktig og har ønske om å jobbe i en av Norges mest spennende logistikkorganisasjoner? fra FINN.

RELATERTE BØKER