Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring - Christine Calvert, Pia Tryland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Calvert, Pia Tryland
DIMENSJON
11,15 MB
FILNAVN
Innholdsmarkedsføring.pdf
ISBN
6681993618502

BESKRIVELSE

Dette er innhold som nyhetsartikler, blogginnlegg, bilder, videoer, guider og podcaster. Fem grunner til å starte med innholdsmarkedsføring i dag: Markedsføring er lite effektivt uten godt innhold. Innholdsmarkedsføring Hvordan kan du lage innhold som engasjerer mottakeren og bygger merkevaren til bedriften? Gjennom dette kurset får du nyttige tips til historiefortelling, distribusjon av innhold, innholdsstrategi og innholdsplan. Innholdsmarkedsføring kan gjøres i ulikt omfang og grunnleggende oppsett bør inkluderes i planene og arbeidet til alle digitale selskaper.

Men innholdsmarkedsføring er fortsatt markedsføring, altså en form for reklame. Innholdsmarkedsføring består av nyttige eller interessante bloggartikler, kronikker, tips, magasiner, podcaster og videoer som ikke maser om å selge noe, men som likevel har til hensikt å øke salget i neste omgang. Gå rett i jobb som digital markedsfører og skap resultater med digital annonsering, søkemotoroptimalisering, personvern og analyse. Utdanningen fokuserer på strategisk og målrettet markedsføring på nett og sosiale medier. Innholdsmarkedsføring.

RELATERTE BØKER