Grenseløse gründere

Grenseløse gründere - Maria Amelie, Nicolai Strøm-Olsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Amelie, Nicolai Strøm-Olsen
DIMENSJON
11,19 MB
FILNAVN
Grenseløse gründere.pdf
ISBN
4034575025129

BESKRIVELSE

Grenseløse Gründere er en bok om en av Norge viktigste integreringsutfordringer. Hvordan øke sysselsettingen blant innvandrere? Forfatterne mener svaret er å stimulere til flere gründere med innvandrerbakgrunn. Norges naboland lykkes ganske godt med det. I Sverige skaper innvandrerdrevne bedrifter 300.000 arbeidsplasser. I Tyskland jobber nærmere 2 millioner i et selskap startet av en innvandrer. Denne boken forteller historien om grenseløse entreprenører og menneskene, organisasjonene og selskapene som hjelper dem å utvikle sitt talent. Det er en bok veien til suksess.

Det har resultert i boken Grenseløse gründere. Sammenlignet med Sverige, Tyskland, Storbritannia, og særlig Israel, har vi i Norge altfor få vekstgründere med innvandrerbakgrunn. Startup Migrants / Grenseløse gründere monica 26.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788293097600 Grenseløse gründere Mange europeiske land gjør det vanskelig for innvandrere å lykkes. Det finnes et alternativ.

RELATERTE BØKER