Grenseløse gründere

Grenseløse gründere - Maria Amelie, Nicolai Strøm-Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Amelie, Nicolai Strøm-Olsen
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Grenseløse gründere.pdf
ISBN
5117400294524

BESKRIVELSE

Grenseløse Gründere er en bok om en av Norge viktigste integreringsutfordringer. Hvordan øke sysselsettingen blant innvandrere? Forfatterne mener svaret er å stimulere til flere gründere med innvandrerbakgrunn. Norges naboland lykkes ganske godt med det. I Sverige skaper innvandrerdrevne bedrifter 300.000 arbeidsplasser. I Tyskland jobber nærmere 2 millioner i et selskap startet av en innvandrer. Denne boken forteller historien om grenseløse entreprenører og menneskene, organisasjonene og selskapene som hjelper dem å utvikle sitt talent. Det er en bok veien til suksess.

Kjøp Sjøfiskehåndboka. Asgeir Alvestad (Innbundet) 414 kr.

Maria Amelie og Nicolai Strøm-Olsen er ute med ny bok. I dag forbinder han nordiske investorer med lovende oppstartsbedrifter i Afrika.

RELATERTE BØKER