En mors hemmelighet

En mors hemmelighet - Renita D'Silva | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Renita D'Silva
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
En mors hemmelighet.pdf
ISBN
8664258019013

BESKRIVELSE

Hva om du oppdaget at alt du visste om deg selv var løgn?Når Jaya mister moren sin, faller hennes verden sammen. Overveldet av sorg og skyldfølelse begynner hun å lete etter svar - på hvem hennes ensomme, distanserte mor var og på hennes mystiske fortid i India.Når hun går gjennom morens eiendeler finner hun dagbøker og gamle fotografier som lukter røyk, som etter en brann. En ung gutt smiler mot Jaya fra hvert bilde, og på det ene bildet står en familie foran et herskapshus. Hvem er barnet? Og hvorfor har moren holdt dette skjult?"Fantastisk leseopplevelse (...)en velskrevet bok med en sterk historie, og med mye drama."Hverdagsnett, Anne Lise Johannessen"En fantastisk historieforteller som får meg til å gjette helt til siste slutt. En leseopplevelse du ikke bør gå glipp av."Goodreads"Hver gang jeg leser en bok av Renita D'Silva føles det som om jeg blir tatt med på en reise gjennom tiden, til fjerne steder. Det er som å drømme med åpne øyne. Jeg lærer dessuten alltid noe om indisk kultur og tradisjon." Goodreads"Jeg hadde aldri vært i India før jeg begynte å lese Renita D'Silva. Jeg har fortsatt ikke vært der, men likevel føles det som om jeg har det fordi hun skildrer stedene, personene og kulturen så levende." Goodreads

Hvem er barnet? Og hvorfor har moren holdt dette skjult? Kjøp En mors hemmelighet fra Bokklubber Hva om du oppdaget at alt du visste om deg selv var løgn? Når Jaya mister moren sin, faller hennes verden sammen. Overveldet av sorg og skyldfølelse begynner hun å lete etter svar - på hvem hennes ensomme, distanserte mor var og på hennes mystiske fortid i India. Kjøp En mors hemmelighet fra Bokklubber Hva om du oppdaget at alt du visste om deg selv var løgn? Når Jaya mister moren sin, faller hennes verden sammen.

Overveldet av sorg og skyldfølelse begynner hun å lete etter svar - på hvem hennes ensomme, distanserte mor var og på hennes mystiske fortid i India. Kjøp En mors hemmelighet fra Bokklubber Hva om du oppdaget at alt du visste om deg selv var løgn? Når Jaya mister moren sin, faller hennes verden sammen. Overveldet av sorg og skyldfølelse begynner hun å lete etter svar - på hvem hennes ensomme, distanserte mor var og på hennes mystiske fortid i India. Om En mors hemmelighet.

RELATERTE BØKER