Drømmer om Babylon

Drømmer om Babylon - Richard Brautigan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Brautigan
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Drømmer om Babylon.pdf
ISBN
4654992953962

BESKRIVELSE

Året er 1942, stedet er San Francisco og den mislykkede og blakke privatdetektiven C. Card begir seg ut på tvilsomt oppdrag i håp om å skaffe lettjente penger. Oppdragsgiveren er en mistenkelig øldrikkende dame. Med moren sin hengende over seg som en brysk anklager, gjør Card så godt han kan. Han har en god hjelper på likhuset og en god del flaks, men han sløser bort verdifull tid på å drømme om Babylon.

Med en budget på 38 miljoner euro har serien kommit att bli den mest påkostade icke-engelskspråkiga TV-serien hittills. [3] SVT visade de två ... Babylon er en berømt oldtidsby som var hovedstad i Babylonia.

Oppdragsgiveren er en mistenkelig øldrikkende dame. Med moren sin hengende over seg som en brysk anklager, gjør Card så godt han kan.

RELATERTE BØKER