Verdenshistorie

Verdenshistorie - Terje Tvedt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Tvedt
DIMENSJON
8,16 MB
FILNAVN
Verdenshistorie.pdf
ISBN
2570011647282

BESKRIVELSE

«Verdenshistorie. Med fortiden som speil» er et formidabelt verk, skrevet av Terje Tvedt - en av landets aller fremste historikere. Det er en verdenshistorie som tar oss gjennom 5000 år og fram til i dag. Fra de første sivilisasjonene i Asia og Midtøsten, via det storslåtte Ming-dynastiet og det osmanske riket for 500 år siden, til den industrielle revolusjon, kolonitiden og USAs dominans, fram til vår tids usikkerhet om Kinas rolle, klimaet og sivilisasjonens fremtid. Gjennom denne reisen, viser Tvedt hvorfor sivilisasjoner har oppstått, imperier gått under og hvordan samtiden kan speile fortiden. Dette er en bok som gir nye innsikter i historiens lange linjer og samtidig kaster et klarere lys på vår kaotiske samtid.

For i den nye reklamefilmen gjør Telia intet mindre enn å fortelle verdenshistorien på to minutter. - Når Telia nå investerer milliarder i et nasjonalt 5G-nett i Norge, er det også en god grunn til å kommunisere stort. Donalds Verdenshistorie er en bokserie der vi ser på verdenshistorien gjennom øynene til våre venner i Andeby.

Det har levd mennesker på Jorden i mer enn 2 millioner år, men det er kun et øyeblikk i jordklodens samlede historie som strekker seg over et enormt stort tidsrom på bortimot 4700 millioner år. Kun i de siste 5000 år har menneskene etterlatt ... Søkeresultater for verdenshistorie - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

RELATERTE BØKER