Mysteriet Ingeborg Køber

Mysteriet Ingeborg Køber - Ivo de Figueiredo | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ivo de Figueiredo
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
Mysteriet Ingeborg Køber.pdf
ISBN
7338194025772

BESKRIVELSE

Hankø, august, 1934. Byfogd Ludvig Dahl blir funnet død i det som først ser ut til å være en drukningsulykke. Etter hvert reises det mistanke mot datteren Ingeborg, som tidligere har forutsagt farens død under en spiritistisk seanse. Boka skildrer rettsaken som fulgte i kjølvannet av ulykken, med spiritisme og byfogdens kones underslag i byfogdkassen som viktige elementer. Med personregister.

Onsdag den 8. august 1934 omkom Fredrikstads byfogd, den 69 år gamle Ludvig Dahl (født 3.

Loading ... også for datteren Ingeborg som forsøkte å redde ham. Mysteriet Ingeborg Køber - en sann historie om spiritisme, kjærlighet og et mulig mord av Ivo de Figueiredo Skulle ønske jeg kunne komme i kontakt med de levende bokleserne som låner bøker på biblioteket og bruker bøkene de leser som servietter: slutt med det griseriet!!! Mysteriet Ingeborg Køber (Innbundet) av forfatter Ivo de Figueiredo.

RELATERTE BØKER