Ishavspirater

Ishavspirater - Frida Nilsson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida Nilsson
DIMENSJON
8,28 MB
FILNAVN
Ishavspirater.pdf
ISBN
8979438076486

BESKRIVELSE

En liten jente står opp mot de fryktede Ishavspiratene for å redde søsteren sin.Den dagen piraten Hvithode kidnapper lillesøsteren til Siri, får han en fiende han ikke hadde regnet med. Siri gjør det som ingen andre har turt før henne. Hun legger ut på tur for å finne øya til Hvithode, til tross for at hun er livredd. For hvor redd er vel ikke lillesøsteren, ensom og alene med ishavpiratene?

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris I Frida Nilssons Ishavspirater skildres en vinterlig øyverden der mannskapet til piraten Vithuvud setter skrekk i befolkningen og røver bort barn som skal arbeide i gruven hans.En dag kommer de til traktene der Siri og hennes lillesøster Miki bor, og Miki blir røvet.

Boken er anbefalt for barn fra åtte til tolv år. Handlingen i Ishavspirater utspinner seg langt ute i Ishavet, der det ligger mange øyer i en klynge. Svenske Frida Nilsson er ute med ny fabulerende barneroman, etter suksessen med «Ishavspirater» (på norsk 2017).

RELATERTE BØKER