I bakvendtland

I bakvendtland - Inger-Lise Lien | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger-Lise Lien
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
I bakvendtland.pdf
ISBN
2222979775202

BESKRIVELSE

Boka bygger på forskningsprosjekter om kriminalitet, og er i hovedsak basert på intervjuer med femti innsatte i norske fengsler, men også samtaler med fengselsbetjenter, prester, imamer og slektninger av de innsatte. Boka er skrevet for sosialarbeidere og andre som skal hjelpe lovbrytere ut av kriminalitet, samt studenter og lærere innen sosialt arbeid, sosiologi, antropologi, psykologi, barnevern og kriminologi. Den gir også viktige innspill til politikere. Har litteraturliste.

Sangen står i en tradisjon av bakvendtland, en omvendt verden eller et fantasisted der mye er komisk annerledes enn «her», det vil si den «fornuftige» virkeligheten i Norge på 1950-tallet, «for i bakvendtland, der kan alt gå an, der er de like tøysete og rare alle ... D Em A7 D A7 I bakvendtland der øst er vest, og fem og to er ni D Em A7 D er alle barna sjeleglad når ferien er forbi F# Hm F# de tropper opp på skolen for å ta et skippertak Hm E7 A med skolesekk på magen sin og lueskyggen bak Ref D Em for i bakvendtland der kan alt gå an A7 D A D der er de like tøysete og rare alle mann (siste strofe av melodi repeteres uten tekst, samme besifring A7 ... I bakvendtland er i hovedsak basert på intervjuer med femti innsatte i fem norske fengsler. Forfatteren har også snakket med fengselsbetjenter, prester, imamer og slektninger av innsatte.

Den første timen pleier de å synge lite grann. Da tar de siste verset på en sang de ikke kan, og er det no'n som kan den, skjenner lærer'n frykteli', og de må stå i skammekrok til timen er ... tusen takk for at du benytter deg av denne videoen. Ja, i Bakvendtland, der kan alt gå an, Der er de like tøysete og rare alle mann.

RELATERTE BØKER