Hannahs reise

Hannahs reise - Nick Alexander | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nick Alexander
DIMENSJON
4,6 MB
FILNAVN
Hannahs reise.pdf
ISBN
2284311575297

BESKRIVELSE

HANNAHS REISE er oppfølgeren til den internasjonale bestselgeren HANNAH. Ville du gitt slipp på dem du er glad i for å kunne starte på nytt og satse på den store kjærligheten? Etter en ferie hvor tilværelsen ble snudd på hodet, står Hannah nå overfor sitt livs valg. Kjærligheten fører henne til denaustralske villmarken. Vil Hannah klare å starte på nytt uten samtidig å miste alt det hun reiser fra? De to bøkene om Hannah har gjort Nick Alexander til en av Storbritannias bestselgende forfattere.

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

Kjærligheten fører henne til den australske villmarken. "Hannahs reise" er en virkelig naglende bok, som viser at tidligere forhold og barn vil spille en stor rolle også i ens fremtid. Uansett omstendigheter, hverken kan eller bør ens tidligere liv bli fullstendig glemt.

RELATERTE BØKER