Formler og tabeller for økonomistudenter

Formler og tabeller for økonomistudenter - Ørjan Kristensen, Thomas Gressnes, Roger Trøite | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ørjan Kristensen, Thomas Gressnes, Roger Trøite
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Formler og tabeller for økonomistudenter.pdf
ISBN
4144584252693

BESKRIVELSE

Som økonomistudent møter du mange formler, spesielt innenfor metodefagene matematikk og statistikk, men også i de fleste fagene som sorteres inn under bedrifts- og samfunnsøkonomi. I denne boken har forfatterne systematisert det formelverket du trenger de to første årene av utdannelsen, enten du er på et bachelor- eller masterløp. Bokens omfang gjør at du sannsynligvis vil finne den nyttig også etter disse årene. Bakerst i boken er de viktigste rentetabellene ført opp, sammen med et rikt utvalg av tabeller til bruk i sannsynlighetsregning og statistikk. Forfatterne har lagt stor vekt på pedagogisk presentasjon, blant annet ved bruk av farger. Symboler og begreper er grundig forklart, og mange av formlene er supplert med illustrasjoner. Uttrykksformen er mindre matematisk tung enn i sammenlignbare formelsamlinger, uten at dette går på bekostning av det faglige innholdet. Til flere av formlene vil du finne både tolkninger og tommelfingerregler, slik at bruken av formelsamlingen skal være så enkel som mulig. I en hverdag med mange informasjonskanaler er dette boken som trygt samler formlene du trenger, på ett sted. Boken er velegnet som oppslagsverk, og ikke minst er den et nyttig hjelpemiddel til eksamen. La denne være din følgesvenn gjennom studietiden!

Tilbake til verket Vedlegg 1: Formler og tabeller Tabeller Friksjonstall, noen typiske verdier Energi og effektenheter FYS1000 . Skalarprodukt Vektorprodukt a.b=lal.lbl.cosu laxbl lal.lbl.sinu ax b står vinkelrett på a og vinkelrett på b a, b og ax b danner et høyrehåndssystem For rettvinklede trekanter motstående katet sinv= Andregradslikning.

Med litt trening går det svært raskt å utlede dem, kanskje til og med i hodet, når du trenger dem. Som illustrasjon beviser vi et par av punktene her.

RELATERTE BØKER