En fremmed på benken

En fremmed på benken - Willy Pedersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Willy Pedersen
DIMENSJON
11,31 MB
FILNAVN
En fremmed på benken.pdf
ISBN
4995389272693

BESKRIVELSE

I denne boken forteller forfatteren om egne erfaringer som ellers ikke kommer frem i arbeidet hans, men som allikevel har spilt en rolle for hvordan han opplever samfunnet. Han forteller blant annet om et slags overgrep han ble utsatt for som barn, hvordan en barndomsvenns hasjmisbruk har påvirket hans meninger i narkotikapolitikken og at han har gått i behandling hos en psykoanalytiker i årevis. Essayene er skrevet i grenseflaten mellom det dypt personlige og forskerens tilsynelatende affektløse og objektive fremstilling.

Lagerstatus Sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager Utgivelsesår 2010 Sider 173 Forlag Universitetsforlaget Språk ... Med Willy Pedersen har endelig også akademia fått en mann som byr på seg selv: «Med utgangspunkt i sitt eget liv viser han hvordan egne erfaringer former en sosiolog,» skriver Universitetsforlagets magasin Klartekst om essaysamlingen En fremmed på benken. Faktisk er det akkurat en slik bok jeg har ønsket meg. En fremmed banker på (originaltittel: Pacific Heights) er en amerikansk thriller fra 1990 regissert av John Schlesinger.Filmen handler om et ungt par som får livet snudd på hodet når de tar inn en vanskelig leieboer.

Faktisk er det akkurat en slik bok jeg har ønsket meg. En fremmed banker på (originaltittel: Pacific Heights) er en amerikansk thriller fra 1990 regissert av John Schlesinger.Filmen handler om et ungt par som får livet snudd på hodet når de tar inn en vanskelig leieboer. De prøver det meste for å få vedkommende ut av leiligheten. I "På benken" møter vi Jonas og hans noe underlige lærerkollega Ingstad.

RELATERTE BØKER