Du kan elske som om du aldri har blitt såret

Du kan elske som om du aldri har blitt såret - JENTEZEN FRANKLIN | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
JENTEZEN FRANKLIN
DIMENSJON
4,65 MB
FILNAVN
Du kan elske som om du aldri har blitt såret.pdf
ISBN
7546320558426

BESKRIVELSE

Med eksempler fra sin egen historie om personlig smerte viser pastor og forfatter Jentezen Franklin oss hvordan vi kan finne styrke, mot og motivasjon til å sette sårede følelser og skuffelser til side, til å se andre slik Gud ser dem og rekke ut en hånd i kjærlighet. Ved hjelp av historier både fra Bibelen og fra vår egen tid tar han for seg ulike typer skuffelse og smerte vi kan oppleve i relasjonene våre og besvarer spørsmål som Hvorfor burde jeg stole på noen igjen? og Hvordan skal jeg noen gang klare å tilgi?De murene vi bygger opp rundt hjertet vårt for å stenge ute smerten, er de samme murene som hindrer oss i å se håp, ta imot legedom og føle kjærlighet. Denne boken vil gi deg redskapene og inspirasjonen du trenger for å rive ned disse murene, jobbe deg gjennom sårene dine, reparere brutte relasjoner og lære hvordan du skal elske som om du aldri har blitt såret.

Hvis kjæresten ikke vil vite hvordan du har det, eller aldri uttrykker sine følelser, så kan dette tolkes som mangel på interesse. Det er viktig å føle seg verdsatt, og en partner som ikke akter deg for den du er, er ... Vi har barn - og over 10 års historie sammen.

Jeg tenker, bruker du såpass store ord som "jeg elsker deg", så er det mer enn dette som skal til for å bare forlate å la henne stå der i uvisshet! Han fikk jo aldri bekreftet hvorvidt det var ... Hvorfor får vi ikke se om noe hun har skrevet til ham er "sett ... De modigste menneskene er de som velger å elske som om de aldri har blitt såret som har krefter til å kjempe som om de aldri har lidd nederlag som tør... Jeg har blitt såret, men du har helbredet meg.

RELATERTE BØKER