Didaktikk i skolen

Didaktikk i skolen - Helge Røys, Peik Gjøsund, Roar Huseby | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Røys, Peik Gjøsund, Roar Huseby
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Didaktikk i skolen.pdf
ISBN
3170979564901

BESKRIVELSE

Didaktikk i skolen er en begynnerbok i didaktikk for allmennlærer-studenter. Boka har tidligere vært utgitt med tittelen Sånn eller slik.Didaktikk i skolen gir studentene en oversikt over didaktikken som en del av det pedagogiske arbeidet og er tenkt som en innføring i emner som vil bli behandlet grundigere i andre lærebøker senere i studiet.Boka vil også gi studentene et grunnlag for å fungere som lærer under veiledning i praksisperiodene og sette dem i stand til samtale og refleksjon om planlegging av undervisning.

Pedagogikk, didaktikk og fagdidaktikk. Didaktikk og 'didactics' Fagdidaktiske problemstillinger.

Didaktikkens fokus er undervisningens innhold: Hva som er viktig å lære, hvordan dette skal begrunnes, og hvordan undervisningen skal legges til rette. Didaktikk i skolen er en begynnerbok i didaktikk for allmennlærer-studenter. Boka har tidligere vært utgitt med tittelen Sånn eller slik..

RELATERTE BØKER