Data- og elektronikksystemer

Data- og elektronikksystemer - Hans Wold | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Wold
DIMENSJON
7,85 MB
FILNAVN
Data- og elektronikksystemer.pdf
ISBN
9731439923161

BESKRIVELSE

I den nye utgaven er det fokusert på praktiske eksempler som tar eleven gjennom konkrete arbeidsoppdrag knyttet til systemene som behandles i boka. Oppgaver og praktiske øvinger er integrert i boka og lagt inn til slutt i hvert kapittel. Boka finnes også som Smartbok.Læremidlet har fokus påenkel innføring i sentrale begreper og enkle prinsipper for å måle grunnleggende elektriske størrelsermontering, idriftsetting, feilsøking på og dokumentasjon av enkle systemer for databehandling, kommunikasjon, adgangskontroll, alarmanlegg og lyd og bildegrunnleggende elektronikk om sentrale komponenter og funksjonerkraftforsyningen, fra vekselspenning fra lysnettet til likespenning ut til forbrukerneSerien vil foreligge som Smartbok og Smartbok PlussNB! Skoler som bestiller den nye elektrofagserien (2013) for Vg1til skoleåret 2013/14 vil få gratis Smartbok klassesett av.Elenergisystemer (2006) ut skoleåret.Dette får du ved å kontakte oss på [email protected] andre spørsmål er det bare å kontakte markedskonsulent Synne Vik Torsdottir på e-post: [email protected], eller på tlf: 22 03 43 53..

Bruke faglig presist språk om systemene, tilpasset brukere, supportpersonell, kolleger og representanter fra andre fagområder . D DEL2001 - Data- og elektronikksystemer .

Samfunnet er i stadig høyere grad blitt avhengig av en rekke data- og elektronikksystemer og elektronisk infrastruktur. Data- og elektronikksystemer. Generelle krav fra fagplanen til gjennomføringen av øvelsesrekkene i faget.

RELATERTE BØKER