Bedriften

Bedriften - Sverre August Christensen, Jan Ketil Arnulf, Eileen Fugelsnes, Øyvind Kvalnes, Knut Sogner, Per Espen Stoknes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre August Christensen, Jan Ketil Arnulf, Eileen Fugelsnes, Øyvind Kvalnes, Knut Sogner, Per Espen Stoknes
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Bedriften.pdf
ISBN
3070251731221

BESKRIVELSE

«Bedriften» gir en bred innføring i bedrifters rolle i økonomien og i verdenssamfunnet.Gjennom etiske problemstillinger, som egeninteressens problem og bedrifters samfunnsansvar, tar kurset for seg viktige grunnsteiner i vestlig økonomi- og idéhistorie for å kunne gi deg en bred forståelse for hva som driver utviklingen i industrien fremover. Lær om særtrekkene til de tre industrielle revolusjonene og hvordan dette har påvirket våre moderne liv, samt forstå hvordan multinasjonale selskaper har satt sitt preg på globaliseringen og hvordan arbeidsfordelingen mellom vesten og utviklingslandene preger denne utviklingen. Boken henvender seg primært til handelshøyskolestudenter, men kan med fordel leses av alle som vil forstå bakgrunnen for dagens globaliserte økonomi og arbeidsliv..

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) Postboks 5250 Majorstuen 0303 OSLO. Besøksadresse.

Skal en bedrift opptre som en investor er det noen enkle tips å ta med seg. Gjør dette: Definer, og dokumenter formål og risikorammer for investeringene. Bedriften sammendrag.

RELATERTE BØKER