Tenk om det er sant?

Tenk om det er sant? - Charles Martin | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charles Martin
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Tenk om det er sant?.pdf
ISBN
3011812895623

BESKRIVELSE

Med samme dybde, innlevelse og nerve som har fått millioner av lesere til å trykke romanene hans til sitt bryst, fører Charles Martin oss nå inn i troens grunnleggende prinsipper på en ny og inspirerende måte. På en historiefortellers mesterlige måte tar han oss med på en uforglemmelig reise gjennom Jesu liv og tjeneste og andre avgjørende øyeblikk fra Bibelen. For mange år siden åpnet Charles Bibelen og stilte seg selv noen grunnleggende spørsmål. Hva om hvert eneste ord i Skriften er helt sant og til å stole på?Hvordan ville jeg da respondere? Det burde skape en forandring i meg, men hvilken? Hvordan? Denne boken er resultatet av hans søken etter svar. Charles Martin deler også utslagsgivende hendelser fra sin egen vandring som disippel og tjener av Kristus og som mentor for andre. Resultatet er et spennende dypdykk i sannhetene i Guds Ord som ikke bare hjelper oss til å tenke annerledes, men også til å leve annerledes. I dag. Charles Martin er en New York Times' og USA Today's bestselgende forfatter som har skrevet tretten romaner, deriblant Send Down the Rain som utgis på norsk i 2020. Charles og kona Christy bor i Jacksonville i Florida.

Nå skal jeg ringe mamma, så skal jeg grine mens hun hører på til det går over. Egoistisk ... Det har vært skrevet mye om skattelette siste døgnet.

Tonje Storhaug ... Så sant som det er sagt: 55. ...

RELATERTE BØKER