Skarpskytteren

Skarpskytteren - Chris Kyle | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chris Kyle
DIMENSJON
10,58 MB
FILNAVN
Skarpskytteren.pdf
ISBN
7450549751131

BESKRIVELSE

I ti år var Navy SEAL Chris Kyle USAs mest dødbringende skarpskytter. Med dødelig presisjon beskyttet han sine medsoldater fra hustak og andre strategiske skjulesteder i Irak. Med over 150 bekreftede drap er han den skarpskytteren i det amerikanske millitæret som er registrert med størst antall treff - det gjør ham historisk. Kyle var så fryktet av den irakiske opprørshæren at de satte en skuddpremie på ham. Chris Kyles direkte og usminkede fortelling om sitt liv er dramatisk og uforglemmelig, og hans ekstraordinære erfaring fra slagmarken gjør denne boken til et unikt stykke krigshistorie.

Spenningsromanen "Skarpskytteren" stiller spørsmål ved det fredselskende Norge, som deltar i kriger og er blant verdens største våpeneksportører. Les mer.

Med over 150 bekreftede drap er han den skarpskytteren i det amerikanske millitæret som er registrert med størst antall t... Den tidligere skarpskytteren Bob Lee Swagger lever et rolig liv til han går med på å hjelpe sin gamle kommandant med å forhindre et attentatforsøk mot presidenten. 2.

RELATERTE BØKER