Mer effektivt prosjektarbeid i offentlig og privat virksomhet

Mer effektivt prosjektarbeid i offentlig og privat virksomhet - Svein Arne Jessen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Arne Jessen
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Mer effektivt prosjektarbeid i offentlig og privat virksomhet.pdf
ISBN
8016636865873

BESKRIVELSE

Bokens hovedtemaer er forarbeid og planlegging av prosjekter, organisering og styring av prosjekter, samt prosjektledelse generelt.3. utgaven er grundig oppdatert. Kapittelstrukturen er noe endret fra forrige utgave og det er tatt med noen nye emner som er svært aktuelle i moderne prosjektarbeid. Boken er lagt opp for undervisning på bachelor- og masternivå, men egner seg også godt for konsulenter og praktikere i nærings- og organisasjonslivet.Svein Arne Jessen var cand.real. og hadde en doktorgrad i prosjektledelse fra University of Southern California, USA og Henley, UK. Jessen hadde både erfaring fra EDB-bransjen og transportforskning, samt erfaring som bedriftsrådgiver og daglig leder av norske og internasjonale bedrifter. Han var i en årrekke professor ved Handelshøyskolen BI og underviste også ved universiteter i Asia (Kina) og Europa (Frankrike og England). Professor Jessen har også skrevet bøkene «Konsekvensanalyser i praktisk prosjektarbeid» (Universitetsforlaget, 2000), «Business by Projects» (Universitetsforlaget, 2002) og «Prosjektledelse trinn for trinn» (Universitetsforlaget, 2008).

Justisdepartementet har derfor gjennom forskrift nr 1456 av 15.12.2006 (forvaltningsforskriften) foretatt en utdyping og presisering av innsynsretten i tilsettingssaker innen offentlig sektor. skaper spenning og uenighet også ut fra mer generelle politiske og verdimessige standpunkter m.h.t. hva det offentlige skal ta ansvar for i samfunnet og hva som bør overlates til den private sfære, markedet og det sivile samfunn.

Vis alle format Mer effektivt prosjektarbeid i offentlig og privat virksomhet av Svein Arne Jessen heftet, 2007, Norsk (bokmål), ISBN 9788215006444. Bokens hovedtemaer er forarbeid og ... Prosjektarbeid er en spennende og utfordrende måte å jobbe på, ...

RELATERTE BØKER