Haust-vrimlebok

Haust-vrimlebok Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Haust-vrimlebok.pdf
ISBN
6711262471709

BESKRIVELSE

Boka viser deg ein heil by med omland, og med hus, gater og ein vrimmel av saker og ting. Bileta gøymer ei rekkje små forteljingar som handlar om kva folk og dyr opplever her ein vanleg haustdag. Lesaren må fortelje forteljingane sjølv, for boka inneheld ikkje tekst. Enkelte av personane du møter i boka blir presentert på baksida av boka.

Små og store treffest på byfesten til musikk og dans. Kjøp Haust-vrimlebok fra Bokklubber Boka viser deg ein heil by med omland, og med hus, gater og ein vrimmel av saker og ting. Bileta gøymer ei rekkje små forteljingar som handlar om kva folk og dyr opplever her ein vanleg haustdag.

Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Rotraut Susanne Berner (fødd 1948 i Stuttgart) er kunstutdanna, og er internasjonalt anerkjent for bøkene sine. Ho har hatt ein formidabel suksess med Vrimlebøkene i både inn- og utland.

RELATERTE BØKER