Forvaltningsloven i kommunene

Forvaltningsloven i kommunene - Kyrre Grimstad, Siri Halvorsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kyrre Grimstad, Siri Halvorsen
DIMENSJON
4,44 MB
FILNAVN
Forvaltningsloven i kommunene.pdf
ISBN
5155292894358

BESKRIVELSE

Boken er både en praktisk veileder om forvaltningslovens betydning i kommunene, og en mer inngående kommentar til de enkelte bestemmelsene i forvaltningsloven. Forvaltningsloven gir generelle saksbehandlingsregler for alle offentlige organer, både fylkeskommunale, kommunale og statlige. Denne boken er en veileder til forvaltningsloven, også for dem som ikke har så mye erfaring med juridisk litteratur. Forfatterne gir lettfattelige beskrivelser av lovens regler, og illustrerer dem med eksempler fra praksis i kommunene. Forfatterne behandler deler av loven mer utførlig, og boken kan tjene som en utfyllende kommentar til lovens bestemmelser. Særlig reglene om inhabilitet, taushetsplikt og overprøving av kommunale vedtak er grundig behandlet. Boken omhandler forvaltningsloven slik den lyder etter 01.11.2011, og loven er i sin helhet tatt inn i boken. En detaljert innholdsfortegnelse og et fyldig stikkordregister gjør det enkelt å finne fram i boken. Boken er primært rettet mot virksomhet i kommunene og fylkeskommunene. På de aller fleste punktene skal loven likevel tolkes og anvendes likt i statlig og kommunal forvaltning, og den er derfor også relevant for statlige forvaltningsorgan.

februar 1967 om behandlingsmåten i forvaltningssaker (forvaltningsloven) § 3 annet ledd første punktum, § 11 femte ledd, § 11b, § 13c tredje ledd første punktum, § 13d tredje ledd, § 19 tredje ledd, § 24 fjerde ledd, § 28 fjerde ledd, § 36 tredje ledd fjerde og femte punktum, § 38 tredje ledd annet punktum og ... 2. Kartlegging av brukerens behov Forvaltningsloven krever at en sak skal være så godt opplyst som mulig før vedtak fattes (fvl § 17).

Kjøp boken Forvaltningsloven i kommunene av Kyrre Grimstad, Siri Halvorsen (ISBN 9788244620581) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER