Forvaltning og drift

Forvaltning og drift - Kari B. Finstad, Per Håvard Moe Nevland, Rune Aae | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari B. Finstad, Per Håvard Moe Nevland, Rune Aae
DIMENSJON
5,59 MB
FILNAVN
Forvaltning og drift.pdf
ISBN
3867970080603

BESKRIVELSE

Boken danner sammen med nettressursen Naturbruk på nett, et helhetlig læremiddel for programfaget Forvaltning og drift på vg2 Landbruk og gartnernæring. Til hvert kapittel er det laget oppgaver.

Detaljerte kartdata (FKB-data) blir vedlikeholdt gjennom avtaler om forvaltning drift og vedlikehold (FDV-avtaler). Eiendomsforvaltning og drift av næringseiendom Avantor Eiendomsforvaltning er vårt heleide datterselskap innen drift og forvaltning av forretningsbygg. Vi er en av Norges mest erfarne eiendomsforvaltere, og håndterer i dag omlag 330.000 kvm eiendom, herunder næring, skoler, hoteller, handel, lager, produksjon med mer.

Utdannet kuldemontør, og innehar bred erfaring innenfor kjøling og ventilasjon, prosjektledelse, HMS, og brannteknisk utstyr og krav. Forvaltning, drift og vedlikehold av kommunale bygg Å sikre riktig vedlikehold av alle kommunale bygg og boliger er en stor og viktig oppgave for Bodø kommune. Bodø kommune eier og forvalter skoler, barnehager, helsebygg, administrasjonsbygg, kulturbygg, idrettsbygg og boliger. Utvalg for drift‐ og forvaltning er et politisk utvalg som har den kommunale drift og forvaltning (myndighetsutøvelse) som sitt hovedansvar.

RELATERTE BØKER