Dekken

Dekken - Ove Evald Kristiansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ove Evald Kristiansen
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Dekken.pdf
ISBN
2735431462413

BESKRIVELSE

En ramsalt fortelling fra Dekkens jordomseiling og første ti måneder til sjøs.Dekken er i dag pensjonert sjøkaptein med førti års fartstid på alle hav. Har besøkt mange havner, opplevd mange kulturer og møtt mange interessante mennesker. En livsstil til sjøs som er i ferd med å bli historie og som dekken i dag ikke ville vært foruten. Det var tøft, hardt og lærerikt. Forsakelsene var mange men det var også mye moro og vi kan minnes våre gode kammerater vi aldri glemmer. Dagens ungdom kan lese boken som et eventyr, de vil likevel ikke tro at historiene er sanne.

Det er ikke godt for hesten hvis dekkenet er for stort eller dypt skåret så det sklir bak manken. En klippet hest er noe mer følsom mot gnag, ... Dekken.

MVA Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste. Kvantumsrabatt.

RELATERTE BØKER