Bitter seier

Bitter seier - Alf R. Jacobsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf R. Jacobsen
DIMENSJON
7,84 MB
FILNAVN
Bitter seier.pdf
ISBN
2968906467067

BESKRIVELSE

Bitter seier er en intens og levende skildring av et felttog som fanget en hel verdens oppmerksomhet og som fortsatt har en spesiell nimbus i krigshistorien. Ved hjelp av til nå ukjente kilder kaster Alf R. Jacobsen nytt lys over de dramatiske begivenhetene og ruller for første gang opp hele den bitre maktkampen som fant sted bak kulissene i London. Med boken setter forfatteren også et verdig punktum for sin banebrytende serie om det tyske overfallet på Norge våren 1940.

Straks brannrøyken over Narvik hadde lagt seg etter jagerslaget 10. april 1940, forsto krigslederne i London og Paris at de var blitt utmanøvrert.

65 % sier det var riktig og bare 17 % at det var feil. Palestinere i Gaza erklærer seier etter våpenhvile, men sørger over sine tapte: SØRGER: Mona Arir (18) mistet far, bror og to onkler i den siste Gaza-krigen. - Vi er glade for seieren, men for meg er det en veldig bitter seier, sier hun til Klassekampen. Vår pris 363,-(portofritt).

RELATERTE BØKER